PROJECTS

PROJECT INFORMATION

Backyard with handmade stone seats and circular pathway courtesy of landscaping sunshine coast company odyssey landscapes

Project Description

What a gorgeous project this one is! Perfect for outdoor entertaining on those cool Aussie Winter nights. Featuring a Sandstone Cladded fire-pit entertaining area with deck bench seating – all that’s missing is the fire-pit itself yet to be installed. Also including a 25 square metre deck and a native planting scheme, complimented by two gorgeous Outdeco Screens. This gorgeous and creative landscape was designed by Landscape Designer Matthew Blake at BlakeScapes Architectural Landscape Designs Sandstone supplied by Sandstone World Pty Ltd. Deco Screens, Pavers & Blocks supplied by iLandscape Sunshine Coast.  Laticrete supplied by Reece Irrigation & LATICRETE Australia Photography by Light & Ignite Photography

Make An Enquiry Today!

Client Testimonial

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer

More Projects

photo of large sandstone wall sunshine coast retaining wall sunshine coast constructed by odyssey landscapes

Bli Bli Road, Bli Bli

Introducing.. the Great Wall of Bli Bli! The Odyssey Team are proud to share a large project we recently finished in Bli Bli, featuring three

photo of paving, merbau cladding landscaping sunshine coast

Laguna Grove, Doonan

For this project, we had transformed an ordinary front yard into a grand entrance for our clients in Doonan. The garden renovation project included removing

kingfisher drive 300x200 - Kingfisher Drive, Bli Bli

Kingfisher Drive, Bli Bli

This multi-leveled landscape employs elevation and various planes to form a journey! This elevated Sunshine Coast landscape is a haven for friends and family. The

photo of large trees planted by sunshine coast landscaping company odyssey landscapes

Fairfield Road, Ninderry

We sourced and planted these two massive Phoenix Canariensis palms for clients in Ninderry, who wanted to begin their gorgeous front entrance landscape with a big

Scroll to Top